" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Відбувся турнір з міні футболу, присвячений 34-й річниці виведення військ із Афганістану Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41058769 Відвідувачів
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Відбувся турнір з міні футболу, присвячений 34-й річниці виведення військ із Афганістану

Нещодавно, у селищі Солоному Дніпропетровської області, вчетверте відбувся спортивний турнір з міні футболу серед ветеранів війни, присвячений 34-й річниці виведення військ із Афганістану. Ветерани змагалися на футбольному полі Солонянського ліцею.

Змагалися команда ветеранів війни Солонянської ОТГ Дніпропетровщини та команда ветеранів війни Широківської ОТГ Запорізької області.

Ініціатором і організатором спортивного турніру є Солонянське об’єднання ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) УСВА, голова Інна Шеремет спільно з активістом спортивного руху Валерієм Устічем.

Солонянську громаду, на турнірі, представляла Ірина Грекова, перший заступник селищного голови, а Широківську громаду представляла Ольга Ставицька, заступник голови громади. Почесними гостями спортивного турніру були Віктор Волошин, голова Дніпропетровського обласного об’єднання УСВА та Сергій Севріков, член Правління Дніпропетровського обласного об’єднання УСВА.

Матч ветеранів війни пройшов у дружній, спортивній атмосфері, а закінчився переконливою перемогою господарів поля. Учасники спортивного турніру, а також спонсори були нагороджені Дипломами та Кубком, а також Подяками УСВА і солодкими подарунками від Солонянської ОТГ.

Після завершення спортивного турніру на його учасників чекав гарячий обід на лоні мальовничої української природи, який приготували учасники бойових дій в Афганістані Іван Кирейко та Юрій Насєкін.

Представники ветеранських команд домовились про щорічне проведення такого турніру почергово на спортивних майданчиках кожної із сторін.

Зичимо всім учасникам турніру міцного здоров'я, фізичного гарту та мирного неба! Ви - приклад для дітей та молоді. Так тримати!

Слава ЗСУ!

Слава нашим Захисникам і Захисницям, завдячуючи подвигу яких, ми маємо можливість працювати, навчатися, займатись спортом та жити на своїй рідній землі.

Інна Шеремет
Голова Солонянського об’єднання ветеранів Афганістану
(воїнів-інтернаціоналістів) УСВА

16-02-01.jpg

16-02-02.jpg

16-02-03.jpg

16-02-04.jpg

16-02-05.jpg

16-02-06.jpg

16-02-07.jpg

16-02-08.jpg

16-02-09.jpg

16-02-00.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.