" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - 35 ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41059191 Відвідувачів
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

35 ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

15 липня 2023 р. на волейбольних майданчиках Полянського ліцею Малинської територіальної громади Рівненської області відбувся вже традиційний 35 турнір з волейболу серед учасників бойових дій, АТО та членів їх сімей, пам’яті І.Холода – воїна інтернаціоналіста, який загинув 12 травня 1980 року.

В змаганнях взяли участь команди районних та міських організацій УСВА Рівненської області. Перед початком змагань в Свято - Михайлівській церкві відбулося богослужіння за загиблими, після якого до могил загиблих учасників бойових дій поклали живі квіти.

На урочистому відкритті змагань були присутні голова Малинської територіальної громади Анатолій Дімітров, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Рівненської ОДА Віталій Ліпський, директор Полянського ліцею Марія Огородник, голова РОО УСВА Сергій Зінич.

В привітальному слові начальник управління сім’ї, молоді та спорту Рівненської ОДА зазначив, що такі заходи дуже потрібні, навіть в такий нелегкий час для нашої держави і подякував всім учасникам за те, що прибули в такій кількості з різних куточків нашої області. А також зазначив, що вони всі вже є переможцями, що знайшли в собі сили і бажання в такому віці взяти участь в волейбольному турнірі, побажав всім здоров’я, наснаги до перемоги і без травм повернутися додому. Присутні на заході вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки І.Холода.

В запеклій та безкомпромісній боротьбі переможцями змагань стала команда Сарненської районної організації УСВА - голова Геннадій Радько, 2 місце виборола команда Рокитнівської районної організації УСВА - голова В.Панько, 3 місце виборола команда Рівненської міської організації, капітан О.Борисов.

25-04-01.jpg

В номінації «Кращий гравець» змагань було визнано Олександра Бурачинського з команди Сарненської районної організації. В номінації «Найактивніший вболівальник» визнано Лесю Турчик з с.Поляни. В номінації «За волю до перемоги» визнано Олександра Кучера з команди РМО УСВА – сина загиблого героя, бойового медика Валентина Кучер, якого посмертно нагородили орденом Б.Хмельницького 3 ступеня.

25-04-02.jpg

Команди-учасниці були нагороджені почесними грамотами РОО УСВА за участь в змаганнях.

25-04-00.jpg

Після закриття змагань всіх учасників пригощали традиційною шурпою. У вільному дружньому спілкуванні ветерани війни в Афганістані висловлювали єдину думку що такі змагання потрібні не тільки в спортивному плані, а й в плані спілкування між собою і в патріотичному вихованню молоді, а також популяризації здорового способу життя і висловили щире побажання зустрітися через рік в такому ж або більш розширеному складі знов.

Голова РОО УСВА
Сергій Зінич

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.