" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Задля дитинства без війни Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41059255 Відвідувачів
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Задля дитинства без війни

Дитинство — це чарівний світ безтурботності, пригод, радощів, мрій, але з 24 лютого 2022 року у наших дітей воно, на жаль, із присмаком війни. Кожному з нас так хочеться у цей тривожний час, а саме зараз — у довгоочікувані літні канікули, щоб у наших дітей було якомога більше позитивних емоцій.

Саме 24 липня настоятель храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Анатолій Вересюк, голова молодіжного відділу Шепетівської та Ставутської єпархії Федір Вересюк, представники Шепетівської спілки ветеранів Афганістану Валентин Гриньов та Сергій Хом’як організували відпочинок на «Голубих озерах» для вихованців недільної школи храму, зокрема і дітей, батьки яких захищають Батьківщину.

Діти гарно провели час, беручи участь у різних конкурсах та іграх. А які ж озера без купань!.. Але обов’язково з дотриманням правил безпеки та під наглядом дорослих.

Родзинкою цього відпочинкового дня стали неймовірно смачні шурпа та козацький куліш, які приготували ветерани-афганці. А на десерт організатори заходу усіх почастували морозивом.

Не забули його учасники і про найголовніше — наших захисників. Разом із вчителями недільної школи у великому дружному родинному колі було обговорено підготовку до організації благодійного ярмарку для збору коштів на тепловізор.

Тому із новими силами, з вірою у Перемогу, з надією на світле майбутнє та щирою любов’ю уже зовсім скоро вихованці недільної школи храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії розпочнуть працювати над виготовленням цікавих виробів, які ви зможете придбати на благодійному ярмарку, що відбудеться 14 серпня, у святковий день Першого Спасу (по-народному Маковея) на території храму.

В.ПИПИЧ,
член Шепетівської СВА, учасник
бойових дій в Афганістані.

01-01-00.jpg

01-01-01.jpg

01-01-02.jpg

01-01-03.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.