" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41059364 Відвідувачів
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

14-16 жовтня волонтери Тернопільської обласної організації УСВА у складі першого заступника голови обласної Спілки ветеранів Афганістану Василя Когута та ветеранів-афганців Ігоря Тараса і Андрія Макоїда доправили допомогу українським військовим на харківський напрямок бойових дій. Волонтери відвідали підрозділи, де воюють наші бойові побратими ветерани-афганці Тернопільщини. В підрозділи на передову доставлено буржуйки, окопні свічки, плівку для бліндажів, запасні частини для ремонту автомобільної техніки, газові балони з пальниками, спальники і теплі покривала, устілки для взуття і шкарпетки, засоби особистої гігієни, медицину та продукти харчування. Звичайно і домашні смаколики, спечені з любов'ю українськими жінками з громади с. Деренівка. Допомогу збирали всім нашим афганським братством, особливо слід відзначити роботу Теребовлянської, Бережанської, Гусятинської організацій УСВА та Тернопільської міської Спілки.

Щира подяка за надану допомогу волонтерським організаціям ГО "Теребовлянська Вежа", БФ "Допомога учасникам АТО Тернополя", ГО "Бункер С", ГО "Десантно - козацький рій", ГО "Нескорені духом - особи з інвалідністю", директору міжнародного центру ЮНЕСКО у Тернопільській області Віталію Семенюк, керівництву Тернопільського молокозаводу "Молокія", приватним підприємцям Володимиру Орищаку і Роману Когут, волонтерському штабу "Українська команда" та народному депутату України Миколі Люшняку, ветеранам- афганцям Тернопільщини.

Волонтерський центр "Патріот" Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану буде всебічно підтримувати Збройні Сили України для якнайскорішого здобуття перемоги над російським агресором.

Все буде Україна ! Разом - ми сила !

Прес-служба
Тернопільської обласної організації УСВА

23-02-00.jpg

23-02-01.jpg

23-02-02.jpg

23-02-03.jpg

23-02-04.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.