" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Черговий караван допомоги побував на Сході країни Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41058515 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Урядовий портал
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Черговий караван допомоги побував на Сході країни

Сьогодні, коли у країні триває війна на знищення цілої нації, її культури та державності, усім нам потрібно бути, як ніколи, згуртованим, щоб підтримати наших оборонців та жителів визволених від агресора територій. Нині багато людей за духовною підтримкою звертаються саме до святої Церкви. Слово Боже вчить нас бути небайдужими до горя ближніх, підтримувати їх, втішати та допомогати.

Уже неодноразово Шепетівська спілка ветеранів Афганістану зверталась до мешканців району та міста Шепетівки із проханням долучитися до збору необхідного майна та продуктів харчування як для захисників Вітчизни, так і для громадян, потерпілих від військової агресії росії.

Загалом Спілка та її волонтерський центр «Ветеран» тісно співпрацюють з парафіянами храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, настоятелем якого є колишній воїн-афганець, протоієрей Анатолій Вересюк.

Днями була зібрана допомога для нужденних. Понад вісім тонн колоною із чотирьох автомобілів було відправлено на Донецький напрямок для військових, іншу частину – на Херсонщину, для потреб цивільного населення. Крім продуктів харчування було доставлено консервацію, засоби особистої гігієни. Волонтери – священники єпархії – відвідали ще й мешканців, які постраждали від затоплення Каховської ГЕС. Там досі люди живуть без електропостачання, води та опалення.

Тепло зустріли волонтерів із Шепетівщини херсонські «афганці», яким від нашої Спілки передали для жителів краю овочі борщового набору, продукти довготривалого зберігання, ліки та інші необхідні речі. Можливо, ця допомога і невелика, але від щирого серця. Заступник голови Херсонської обласної спілки ветеранів Афганістану Віктор Кірєєв щиро подякував за допомогу.

Як зазначив після поїздки старший колони, протоієрей Федір Вересюк на багатьох блокпостах колону зупиняли тільки для того, щоб спільно із захисниками щиро помолитися і отримати благословення, щоб по закінченні місії повернутися до рідних домівок живими та здоровими.

Шепетівська СВА щиро дякує усім, хто долучився до збору необхідного майна воїнам та нужденним. Нехай Господь усіх нас оберігає та дарує Україні мир і перемогу!

Володимир ПИПИЧ,
член Шепетівської СВА,
учасник бойових дій.

07-01-00.jpg

07-01-01.jpg

07-01-02.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.