" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - ТУРНІР ПАМ'ЯТІ ПОЛЕГЛОГО ПОБРАТИМА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41059553 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

ТУРНІР ПАМ'ЯТІ ПОЛЕГЛОГО ПОБРАТИМА

З 6 по 14 січня в місті Заліщики на Тернопільщині проходив 38-й традиційний турнір з міні-футболу пам'яті полеглого воїна Валерія Луб'янського, який героїчно загинув в Афганістані 31 серпня 1980 року.

Під час урочистого відкриття змагання всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого воїна Валерія Луб'янського та полеглих героїв російсько-української війни.

В турнірі взяло участь 16 команд з Тернопільської та Чернівецької областей. Всі матчі пройшли у запеклій та безкомпромісній боротьбі, спортсмени показали високий рівень майстерності. В фінальному матчі зустрілися футболісти місцевої команди ,,Дністер" та ,,Голбері" з Чернівців. Перемогу здобула команда ,,Дністер" з Заліщиків, якій було вручено перехідний Кубок з портретним зображенням полеглого воїна Валерія Луб'янського, а також медалі і грамоти. Призерів турніру нагородили малими кубками , медалями і грамотами.

Голова Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лісовий вручив цінні подарунки кращим гравцям турніру та подякував організаторам змагання за пам'ять про мужнього воїна, яка увічнена проведенням цього традиційного турніру.

Незважаючи на критику медіа ресурсів, зокрема заяви київського  журналіста інтернет-видань ,,Український тиждень" і ,,Главком" Івана Вербицького про недоцільність проведення цього турніру в пам'ять про полеглого воїна-,,окупанта" Валерія Луб'янського, змагання пройшли на високому рівні і його організатори запевнили, що і в подальшому цей турнір буде проводитись футбольним клубом ,,Дністер".

Пам'ять про мужнього воїна вічно житиме в серцях земляків.

Перший заступник голови
Тернопільської обласної організації УСВА
Василь Когут

22-01-00.jpg

22-01-01.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.