" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Чемпіонат з військово – спортивних багатоборств Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41059928 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Чемпіонат з військово – спортивних багатоборств

09 лютого у Знам’янці був проведений Чемпіонат з військово – спортивних багатоборств серед вихованців закладів освіти Знам’янщини, присвячений 35–ій річниці виведення радянських військ з Афганістану та вшануванню учасників бойових дій на території інших держав. Організаторами заходу традиційно були Знам’янська міська організація ТСО України, міська організація УСВА та відділ освіти, молоді і спорту Знам’янської міської ради.

Цього року за перехідний кубок Чемпіонату боролися 11 команд закладів освіти міста та команда Суботцівської громади. Юнаки та дівчата змагалися у стрільбі з гвинтівки, неповному розбиранні та складанні автомата АК – 47, споряджали на швидкість магазин автомата патронами та проходили вишкіл з домедичної підготовки.

У підсумку І місце під час неповного розбирання та складання автомата виборов Максим Мосейчук (ліцей «Дивоствіт»), на ІІ місці – Гліб Горбенко (ліцей імені Тараса Шевченка), на ІІІ – Андрій Кукояжний (ліцей «Крила України»).

На рубежі «Спорядження магазину автомата АК–47 патронами» переможцем став Ярослав Яровий (ліцей «Гармонія»), ІІ місце – Гліб Горбенко (ліцей імені Тараса Шевченка), ІІІ місце – Іван Нікітін ( ліцей «Інтелект»).

У стрільбі з гвинтівки найкращими були Христенко Дмитро та Катерина Шмуратова з команди ліцею «Гармонія», що розділили І та ІІ місця відповідно, на ІІІ місці – Анастасія Ліхненко (ліцей «Свобода»).

Найшвидшим і найточнішим під час накладання турнікету був Андрій Скрипай з команди ліцею «Інтелект», ІІ місце – Ярослав Яровий (ліцей «Гармонія»), на ІІІ – Шмуратова Катерина (ліцей «Гармонія»).

У загальному підсумку на ІІІ місці команда ліцею «Дивосвіт», ІІ місце – команда ліцею «Інтелект». А І місце та перехідний кубок Чемпіонату виборола команда ліцею «Гармонія» Знам’янської міської ради.

Вітали переможців та учасників голова Знам’янської МО ТСО України, учасник бойових дій на території Афганістану Володимир Колебіденко, ст. офіцер відділу рекрутингу та комплектування І відділу Кропивницького районного ТЦК та СП Микола Пшеничний, головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту Знам’янської міської ради Тетяна Попова, члени Знам’янської організації УСВА Віктор Чінчой та Олександр Мазур.

14-02-00.jpg

14-02-01.jpg

14-02-02.jpg

14-02-03.jpg

14-02-04.jpg

14-02-05.jpg

14-02-06.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.