" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - ТУРНІР ПАМ'ЯТІ МУЖНЬОГО ОФІЦЕРА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41060132 Відвідувачів
Укрінформ
Урядовий портал
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Надрукувати Надіслати електронною поштою

ТУРНІР ПАМ'ЯТІ МУЖНЬОГО ОФІЦЕРА

17 лютого у місті Кременець на Тернопільщині з ініціативи Кременецької районної організації УСВА до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ої річниці виведення військ з Афганістану  на базі спортивно-оздоровчого клубу ,,Лицар" Волинського ліцею імені Нестора Літописця відбувся традиційний 16-й турнір з волейболу пам'яті мужнього офіцера лейтенанта Віталія Осецького, який героїчно загинув в Афганістані 19 березня 1985 року при виконанні бойового завдання. За мужність, героїзм і відвагу нагороджений орденом Червоної Зірки (посмертно).

У 1979 році Віталій Осецький закінчив навчання у цьому ліцеї і в пам'ять про мужнього воїна колектив навчального закладу організовує цей турнір вже в 16-й раз поспіль.

В урочистому відкритті змагання взяли участь ветерани-афганці Кременецької районної організації УСВА, військовослужбовці Кременецького РТЦК і СП, педагогічний та учнівський колективи ліцею, голова федерації волейболу Кременецького району Голуб В.А. та представники громадськості.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих на війні в Афганістані та полеглих героїв російсько-української війни.

В турнірі взяли участь 6 команд з навчальних закладів Тернопільської області. Матчі пройшли у запеклій та безкомпромісній боротьбі. Юні спортсмени показали цікаву, змістовну та захоплюючу гру.

Призерами турніру відповідно стали команди Волинського ліцею імені Нестора Літописця, Кременецького лісотехнічного фахового коледжу, а перемогу здобула команда Лідихівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Директор Волинського ліцею імені Нестора Літописця Мишко В.І., начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецького району Станіславенко А.В. та голова федерації волейболу району Голуб В.А. вручили переможцям і призерам турніру кубки, медалі і грамоти та всім учасникам змагання солодкі подарунки.

Ветерани-афганці подякували організаторам змагання за пам'ять про полеглого бойового побратима, випускника ліцею Віталія Осецького, яка увічнена у цьому турнірі.

Перший заступник голови
Тернопільської обласної організації УСВА
Василь Когут

23-14-00.jpg

23-14-01.jpg

23-14-02.jpg

23-14-03.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.